Michelská 12a
145 01 Praha 4
tel.: +420 241 480 136
mail: info@acidotechna.cz
   

UCRETE® UD200

Vysoce odolný podlahový systém. Jedinečná vysoce odolná technologie z polyuretanových pryskyřic s mimořádnou odolností vůči agresivním chemikáliím, s výbornou rázovou houževnatostí a teplotní odolností do +150 °C.

Popis výrobku

UCRETE® UD200 zajišťuje lehkou strukturu chránící podlahovou krytinu; je vhodný pro aplikace v mokrém a suchém provozu. Hutnost a nepropustnost systému zajišťuje ideální podlahovou úpravu aplikací pro potravinářské, pivovarnické, farmaceutické a chemické provozy, stejně jako pro prostředí, kde je vyžadována robustní podlaha s dlouhou životností. Podlahový systém UCRETE®je dlouhodobě široce používán v průmyslových provozech více než 30 let, mnoho ze starších podlahových aplikací je dosud stále v provozu. Na vyžádání je k dispozici referenční seznam úspěšných aplikací.

Teplotní odolnost

Pryskyřice UCRETE®UD200 nezačínají měknout, pokud teplota nepřesáhne +130 °C. Je prokázáno, že aplikace jsou schopné plného zatížení až do +130 °C a odolné vůči příležitostnému rozlití tekutin až do +150 °C. Správně nainstalovaný systém UCRETE®UD200 je odolný pravidelnému a provoznímu zatížení vařící vodou, horkými oleji a tuky. Bez vlivu na jakost skladovaných potravin UCRETE®UD200 je bezrozpouštědlový systém, který nezapáchá (nemá vliv na jakost skladovaných potravin), což bylo ověřeno testem v laboratořích Campden & Chorleywood Food Research Association.

Provozní údaje

Teplotní odolnost
Pryskyřice UCRETE®UD200 nezačínají měknout, pokud teplota nepřesáhne +130 °C. Je prokázáno, že aplikace jsou schopné plného zatížení až do +130 °C a odolné vůči příležitostnému rozlití tekutin až do +150 °C. Správně nainstalovaný systém UCRETE®UD200 je odolný pravidelnému a provoznímu zatížení vařící vodou, horkými oleji a tuky.

Bez vlivu na jakost skladovaných potravin
UCRETE®UD200 je bezrozpouštědlový systém, který nezapáchá (nemá vliv na jakost skladovaných potravin), což bylo ověřeno testem v laboratořích Campden & Chorleywood Food Research Association.

Počítadlo přístupů: